Bíblia On Line - Informação bíblica de confiança
Bíblia OnLine
Nova Pesquisa         Todo o Livro         Todo o Capítulo

   Versão: Shqiptar: Bibla Shqiptare
 
2 Pedro 1:10 Prandaj nuk do të lë pas dore t´ju kujtoj vazhdimish këto gjëra, ndonëse ju i dini dhe jeni të patundur në këtë të vërtetë.    


Veja também: CvvNetPágina anterior    [ 1 ]    Última página